فرایند های شیرین سازی گاز طبیعی و تشریح کلی آن به کمک فرایند آمین گاز شیرین .
دوشنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰ ب.ظ
فرایند های شیرین سازی گاز طبیعی و تشریح کلی آن به کمک فرایند آمین گاز شیرین در نگاه اول به نظر می رسد فرایندهای زیادی برای بررسی وجود دارند در واقع قابلیت کاربرد این فرایندها در بخش هایی از صنعت شیمیایی و گاز، باعث کشف و توسعه آنها شده است |
دسته بندی | صنایع نفت و گاز |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 437 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 87 |
مقدمه:
علاوه بر جدا کردن آب ، نفت و NGL یکی از مهمترین بخش های فرآوری گاز جدا کردن دی اکسیدکربن و گوگرد می باشد. گازهایی که از منابع نفتی حاصل می شوند، عمدتا حاوی مقادیر متفاوتی سولفید هیدروژن و دی اکسید کربن هستند. این گاز طبیعی به دلیل بوی بد حاصل از محتویات گوگردی آن«گاز ترش»نامیده می شود.
گاز ترش به علت محتویات گوگردی آن که می تواند برای تنفس بسیار خطرناک و سمی باشد گاز نامطلوبی بوده و به شدت باعث خوردگی می شود. علاوه بر این گوگرد موجود در گاز ترش می تواند استخراج شود و به عنوان محصول جانبی به فروش برسد.
عوامل موثر در انتخاب فرایند شیرین سازی:
uنوع ناخالصی که باید از گاز جدا گردد
uمیزان غلظت ناخالصی و حد نشانه خلوص گاز
uجذب انتخابی گازهای اسیدی
uمیزان گاز ترش و شرایط دما و فشار گاز
uعملی بودن و مطلوب بودن واحد بازیافت گوگرد
uاقتصادی بودن فرایند
۹۹/۰۸/۱۲